Fogászati kezelések, szájsebészeti beavatkozások (fog implantátumok, bölcsességfog eltávolítás) valamint szájhigiénés kezelések (fogkőleszedés, fogkő eltávolítás).
 

 

Akadálymentesített fogászat

Akadálymentesített fogászatEgészségközpontunkat 2008-ben úgy építtettük, hogy a mozgásukban korlátozott betegeink is akadálymentesen tudják használni. A rámpa vagy az akadálymentesített wc lehetővé teszi, hogy az épületet és az abban kialakított tereket könnyen és szabadon használják a fogyatékkal élő emberek is. Felkészült orvosaink nem lepődnek meg, ha mozgáskorlátozott pácienssel találkoznak.  A 14 éves praktizálás során megtapasztaltuk, hogy a mosolyogva vagy "mosolyogni próbálva" távozó páciensnél nincs felemelőbb érzés.

Tegyen velünk egy képzeletbeli látogatást a Precízdentnél:

Hajtson be az Egészségközpont saját parkolójába, ahol sosincs elfoglalt mozgássérült parkolóhely, nem kell hosszú percekig köröznie egy szabad helyért. Parkolás után a kiépített rámpa segít Önnek megközelíteni az épületet. Nyomja meg a fogászat hívógombját. Rendelőnk közvetlenül az átjáróból nyílik. Épületünkben nincsenek küszöbök vagy kiálló elemek, így biztonságosan közlekedhet benne. A mozgáskorlátozott toalettnek köszönhetően Önnek nem kell mással foglalkozni, csak a kezeléssel. A legkorszerűbb technológiával dolgozunk, így fogorvosi székünk magassága állítható, hogy Ön könnyen beleülhessen. Fogászati kezelések spektruma széles: fogbeültetés, szájsebészeti beavatkozások, bölcsességfog eltávolítás és rendszeres fogászati kontrolok.

Kattintson a képekre és nézze meg akadálymentesített fogászatunkat!

akadálymentesített fogászat