Fogászati kezelések, szájsebészeti beavatkozások (fog implantátumok, bölcsességfog eltávolítás) valamint szájhigiénés kezelések (fogkőleszedés, fogkő eltávolítás).
 

 

Fogászati szolgáltatásaink

Szájsebészet a 15. kerületbenSzájsebészet
Rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk a szájsebészeti feladatokra. Tapasztalt kollégáink nemcsak a bölcsességfog precíz eltávolításában gyakorlottak, hiszen naponta foglalkozunk implantátumok beültetésével is. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a tökéletes végeredmény mellett higiéniai tanácsokkal is ellássuk pácienseinket.

Tudjon meg többet szájsebészeti kezeléseinkről, kattintson ide!

 

Gyermekfogászat a 15. kerületbenGyermekfogászat
Az első fogorvosi vizit optimális esetben a 12-18 hónapban kellene, hogy megtörténjen, ugyanis ekkor már felismerhető az ún. „baby bottle” szindróma. Ez valójában egy baktériumnak (streptococcus mutans) és a gyermek helytelen táplálkozásának a következménye. Elsősorban a négy darab felső metszőfog érintett ebben a folyamatban. A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fertőző betegség. A hároméves gyermekek egyharmadának már van beteg tejfoga!

Mit tehetünk annak érdekében, hogy megőrizzük gyermekeink egészséges fogait? Kattintson ide és tudja meg!

 

 
Fogszabályozás a 15. kerületbenFogszabályozás
A fogszabályozó készülék ma már az önmagával és megjelenésével törődő ember szimbóluma lett. Az új generációnak vágya, hogy a filmek, reklámok, színészek által közvetített tökéletes alakot, kisportolt testet, gyönyörű, csillogó hajat és fogakat maga is elérje.  Tulajdonképpen ez a „keep smile” mentalitás, mint társadalmi elvárás szerencsés módon fokozta az emberek fogszabályozási igényeit. Az esztétikai fogászat-on és a gyönyörű mosolyon túl a fogszabályozás legfontosabb feladata a harapási és rágási rendellenességek megelőzése, korrigálása és egyúttal a száj- és fogbetegségek megelőzése (secunder prevencio).

Tudjon meg többet a fogszabályozásról, kattintson ide!

 

Fogtechnika a 15. kerületbenFogtechnika
A fogtechnikus feladata a rögzített és a kivehető fogpótlások elkészítése. Az, hogy a foghiányt milyen módszerrel pótoljuk, attól függ, hogy hány fog hiányzik és a fogívből honnan és melyik fogak hiányoznak. Ezenkívül fontos a fogpótlás kiválasztásában a meglévő fogak és azok fogágyának állapota is. Közel két évtizedes fogtechnikai gyakorlatunknak köszönhetően nincs megoldhatatlan feladat. A rendelőben kezelt betegek fogpótlásai időbeli elsőbbséget élveznek, így rövid határidővel vállalunk munkákat - minőségbeli csökkenés nélkül.

Tudjon meg többet a fogpótlásokról, kattintson ide!

 

Paradontológiai kezelések a 15. kerületbenParodontológia
Gyakran vérzik az ínye fogmosáskor? Netalán érzékeny, duzzadt, vörhenyes? Kellemetlen szájszaga van? Mozog a foga vagy már ki is hullott? Az ínygyulladás a szervezet normális reakciója arra, ha valaki nem mos fogat. Ha Önnek is ilyen tünetei vannak, valószínűleg fogágybetegségben szenved: fogkő eltávolítás.

Tudjon meg többet a paradontológiai betegségekről, kattintson ide!

 

Szájhigiénia a 15. kerületbenSzájhigiénia
Míg az állat számára a funkcióképes fogazat életfeltétel, addig a civilizált ember fogazat a mai ember számára sajnos már nem jelent túl nagy értéket. A fogazat jó funkciója a táplálék megragadása, az emésztést megkönnyítő felaprózása, vagyis a rágás. Fontos feladata van a hangképzésben, a beszédben is (állatoknál fegyverként szolgál). Nem hanyagolható el esztétikai szerepe sem: a jó megjelenéshez és önbecsüléshez nélkülözhetetlen. A tejfogaknak ezen kívül van még egy jelentős feladata, a helyfenntartása a maradandó fogak számára...

Tudjon meg többet a helyes szájhigiéniáról, kattintson ide!

Mentés

Mentés

Mentés