Fogászati kezelések, szájsebészeti beavatkozások (fog implantátumok, bölcsességfog eltávolítás) valamint szájhigiénés kezelések (fogkőleszedés, fogkő eltávolítás).
 

 

Bölcsességfog eltávolítás Budapest XV. kerület

Minden bölcsességfog húzás előtt egy nagyon alapos állapotfelmérésre, pontos panoráma rtg-re van szükség, mivel ezeknek a fogaknak az elhelyezkedése akár arcüreget vagy idegpályát is érinthet.Ilyenkor a bölcsességfog eltávolítást nagyon körültekintően kell elvégezni mivel a műtét maradandó károsodást okozhat.Bölcsességfog húzás, eltávolítás Újpest, Rákospalota
A szájsebészetünkön csak nagy rutinnal és több éves kórházi tapasztalattal rendelkező szakorvosok végzik a bölcsességfog húzásokat, így soha nem fordulhat elő, hogy a műtét során felléphető komplikáció esetén (mint például beletört gyökér, megnyíló arcüreg), egy ügyeletes kórházba küldjük pácienseinket.
Fontos szempont mikor eldöntjük, hogy melyik rendelőt válasszuk, hogy ott a műtéthez ne használjanak az eltávolításhoz vésőket, kalapácsot, mert az így végzett foghúzás után a gyógyulás hosszadalmas és fájdalmas lehet.
Rendelőnkben modern, csak műtétekhez használt nagyon lassú fordulatszámú steril csontfúrókkal oldjuk meg a bonyolultabb eseteket. így a műtét által okozott seb gyorsabban és fájdalommentesebben gyógyul.
A fent leírt szempontokat nem csak bölcsességfog húzásoknál hanem bármelyik fog eltávolításánál érdemes megfontolni.

Bölcsességfog eltávolítás egyedi kedvezményekkel

Fogbeültetés, profi szájsebészeti kezelések egyedi kedvezményekkel. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Kérjen időpontot: bölcsességfog húzás, eltávolítás

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés