Fogászati kezelések, szájsebészeti beavatkozások (fog implantátumok, bölcsességfog eltávolítás) valamint szájhigiénés kezelések (fogkőleszedés, fogkő eltávolítás).
 

 

Szájsebészet - Budapest XV. kerület

Szájsebészet a 15. kerületben: Rákospalota, Újpest, Dunakeszi, Fót környékeKiváló fogászati szakembereinknek munkája miatt nemcsak a 15. kerületi lakosok, hanem a környező kerületek polgárai is minket választanak. Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően nem rettenünk vissza a nehéz esetektől sem.

Az alábbi szájsebészeti beavatkozásokkal foglalkozunk

- foghúzások, műtéti fogeltávolítások
- bölcsességfog húzás, eltávolÍtás, műtét
- betört foggyökerek eltávolítása
- beékelődött fogak eltávolítása, kiszabadítása
- gyulladásos betegségek gyógyítása
- fertőzött fogak sebészeti gyógyítása
- gyökércsúcs eltávolítása
- az arcüreg fogászati vonatkozásai
- fogpótlások készítése előtti műtétek
- paradontológiai műtétek
- implantátumok beültetése

Szájsebészet félelem nélkül

A betegek nagy része félelemmel és szorongással érkezik egy szájsebészeti ambulanciára, ami a legtöbb esetben a konzultáció során szinte teljesen megszűnik az ilyenkor az orvos és páciens között létrejövő bizalom hatására. Szájsebészeti magánrendelőnkben dolgozó orvosainkon már az első találkozás során érezni lehet még a teljesen laikus számára is a tapasztalatot és az alapos szakmai felkészültség következtében a magabiztosságot. A rutinvizsgálatok és a megfelelő körültekintés alapfeltétel még egy foghúzás vagy egy letört fog eltávolítása esetén is.

Amennyiben mindezek ellenére a páciensnek olyan múltból hozott rossz tapasztalata van, vagy hányingere amint a szájába nyúlnak, hogy az lehetetlenné teszi a szájsebészeti beavatkozást lehetőség van altatásban végezni mindezeket. Az altatás során akár  több fogászati és szájsebészeti beavatkozás is elvégezhető. A legtöbb esetben az altatás maximum 3 óráig tarthat. Az altatást altató orvos végzi, aki a szükséges vizsgálatok után, intravénásan folyamatosan altató, nyugtató-, és fájdalomcsillapító szereket adagol. A szájsebészeti beavatkozás után felfüggeszti a szerek adagolását így a páciens felébred, és kísérőjével együtt hazamehet.

Szájsebészeti beavatkozás utáni fájdalom kezelése kiemelt figyelmet kap rendelőnkben, ami előfordulhat a beavatkozás utáni rossz szájhigiéniától, helytelen táplálkozástól, dohányzástól, vagy önmagában a már gyulladt területek gyógyulási folyamataként. Ilyenkor soron kívüli ecseteléssel illetve szájhigiéniás tanácsadással segítjük pácienseinket.

Kérjen időpontot: szájsebészeti beavatkozások
 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés