Fogászati kezelések, szájsebészeti beavatkozások (fog implantátumok, bölcsességfog eltávolítás) valamint szájhigiénés kezelések (fogkőleszedés, fogkő eltávolítás).
 

 

Szájsebészet - Budapest XV. kerület

Szájsebészet a 15. kerületben: Rákospalota, Újpest, Dunakeszi, Fót környékeKiváló fogászati szakembereinknek munkája miatt nemcsak a 15. kerületi lakosok, hanem a környező kerületek polgárai is minket választanak. Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően nem rettenünk vissza a nehéz esetektől sem.

Az alábbi szájsebészeti beavatkozásokkal foglalkozunk

- foghúzások, műtéti fogeltávolítások
- bölcsességfog húzás, eltávolÍtás, műtét
- betört foggyökerek eltávolítása
- beékelődött fogak eltávolítása, kiszabadítása
- gyulladásos betegségek gyógyítása
- fertőzött fogak sebészeti gyógyítása
- gyökércsúcs eltávolítása
- az arcüreg fogászati vonatkozásai
- fogpótlások készítése előtti műtétek
- paradontológiai műtétek
- fog implantátumok beültetése

Szájsebészet félelem nélkül

A betegek nagy része félelemmel és szorongással érkezik egy szájsebészeti ambulanciára, ami a legtöbb esetben a konzultáció során szinte teljesen megszűnik az ilyenkor az orvos és páciens között létrejövő bizalom hatására. Szájsebészeti magánrendelőnkben dolgozó orvosainkon már az első találkozás során érezni lehet még a teljesen laikus számára is a tapasztalatot és az alapos szakmai felkészültség következtében a magabiztosságot. A rutinvizsgálatok és a megfelelő körültekintés alapfeltétel még egy foghúzás vagy egy letört fog eltávolítása esetén is.

Amennyiben mindezek ellenére a páciensnek olyan múltból hozott rossz tapasztalata van, vagy hányingere amint a szájába nyúlnak, hogy az lehetetlenné teszi a szájsebészeti beavatkozást lehetőség van altatásban végezni mindezeket. Az altatás során akár  több fogászati és szájsebészeti beavatkozás is elvégezhető. A legtöbb esetben az altatás maximum 3 óráig tarthat. Az altatást altató orvos végzi, aki a szükséges vizsgálatok után, intravénásan folyamatosan altató, nyugtató-, és fájdalomcsillapító szereket adagol. A szájsebészeti beavatkozás után felfüggeszti a szerek adagolását így a páciens felébred, és kísérőjével együtt hazamehet.

Szájsebészeti beavatkozás utáni fájdalom kezelése kiemelt figyelmet kap rendelőnkben, ami előfordulhat a beavatkozás utáni rossz szájhigiéniától, helytelen táplálkozástól, dohányzástól, vagy önmagában a már gyulladt területek gyógyulási folyamataként. Ilyenkor soron kívüli ecseteléssel illetve szájhigiéniás tanácsadással segítjük pácienseinket.


Rendelőnk szájsebészete Budapesten is nagyon keresett, mert orvosaink nagyon kíméletesek, rendkívül körültekintőek és ezek miatt lehetséges, hogy a beavatkozás a leginkább fájdalommentes legyen és a gyógyulás a legrövidebb ideig tartson. Kérem, tiszteljen meg minket bizalmával és hívjon minket, hogy elmondhassa panaszait és árajánlatot adhassunk.

Kérjen időpontot: szájsebészeti beavatkozások
 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés