Fogászat, szájsebészet Budapest XV. kerület

Bemutatkozás


Fogorvosi rendelőnket és vele együtt működő praxislaborunkat 2001-ben alapítottuk Rákospalotán, a Mozdonyvezető utcában. 2008-ban költöztünk a jelenlegi, Wysocki utcai épületünkbe. Pácienseink mosolya bebizonyította számunkra, hogy a jól működő fogpótlás egyik elengedhetetlen feltétele a fogorvos és a fogtechnikus közvetlen közelsége. Az esztétikai követelmények és a mechanikai törvények szerint próbálunk eljárni: korszerű kezeléseket és fogpótlásokat alkalmazva. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

 

A fogászati team tagjai: fogorvosok, asszisztensek, specialisták, fogtechnikusok, szájhigiénikusok egy épületben, egy időpontban, egy célért dolgoznak: az Ön egészséges, ápolt és szép mosolyáért. Fogorvosaink klinikai tapasztalattal is rendelkeznek, így speciális problémák esetén (szájsebészet, implantológia, fogszabályozás stb.) sem jelent problémát az Ön ellátása. A rendelőben kezelt betegek fogpótlásai időbeli elsőbbséget élveznek, így rövid határidővel vállalunk munkákat - minőségbeli csökkenés nélkül. Ismerje meg csapatunkat!

 /upload/files/277/precizdent-rendelo-14099.jpg


Tisztában vagyunk azzal, hogy ami számunkra szakmai rutin, az a betegnek akár fordulópontot is jelenthet az életben. Éppen ezért igyekszünk, hogy a protetikai beavatkozások alkalmával a páciens lelkileg is képes legyen elfogadni az adott helyzetet. Fontos, hogy páciensünk visszakapja önbizalmát, kisugárzását, komfortérzetét és újból teljes értékű életet élhessen. A fogak elvesztése nem a vég kezdete, hanem egy megoldandó probléma, melyben a mi rendelőnk az Ön partnere! Fogászati rendelőnk kedvező elhelyezkedésének köszönhetően várjuk kedves pácienseinket Budapest és a régió közvetlen vonzáskörzetből: Újpest, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Szada, Göd ...

 

Fogbeültetés, fog implantátum információk, lehetőségek >>

 

Fogkő eltávolítás tudnivalók, szájhigiénés tanácsok >>

 

Bölcsességfog eltávolítás, húzás egyedi kedvezményekkel: profi szájsebészeti megoldások. Érdeklődjön! >>

 

„A legjobb orvosság az ember számára az ember maga. A legnagyszerűbb gyógymód a szeretet”

(Paracelsus)