Bölcsességfog eltávolítás Budapest XV. kerület

Minden bölcsességfog húzás előtt egy nagyon alapos állapotfelmérésre, pontos panoráma rtg-re van szükség, mivel ezeknek a fogaknak az elhelyezkedése akár arcüreget vagy idegpályát is érinthet.Ilyenkor a bölcsességfog eltávolítást nagyon körültekintően kell elvégezni mivel a műtét maradandó károsodást okozhat.
 
A szájsebészetünkön csak nagy rutinnal és több éves kórházi tapasztalattal rendelkező szakorvosok végzik a bölcsességfog húzásokat, így soha nem fordulhat elő, hogy a műtét során felléphető komplikáció esetén (mint például beletört gyökér, megnyíló arcüreg), egy ügyeletes kórházba küldjük pácienseinket.

/upload/files/277/bolcsessegfog-eltavolitas-14138.jpg
Fontos szempont mikor eldöntjük, hogy melyik rendelőt válasszuk, hogy ott a műtéthez ne használjanak az eltávolításhoz vésőket, kalapácsot, mert az így végzett foghúzás után a gyógyulás hosszadalmas és fájdalmas lehet.
 
Rendelőnkben modern, csak műtétekhez használt nagyon lassú fordulatszámú steril csontfúrókkal oldjuk meg a bonyolultabb eseteket, így a műtét által okozott seb gyorsabban és fájdalommentesebben gyógyul.
 
A fent leírt szempontokat nem csak bölcsességfog húzásoknál hanem bármelyik fog eltávolításánál érdemes megfontolni.

Bölcsességfog eltávolítás egyedi kedvezményekkel

Fogbeültetés, profi szájsebészeti kezelések egyedi kedvezményekkel. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

Kérjen időpontot: bölcsességfog húzás, eltávolítás

Bejelentkezés
A PrecízDent-nél lehetősége van online is bejelentkezni, így nem kell mérgelődni a foglalt telefonok miatt. Kérjük, az elérhetőségei mellett írja le, milyen problémában tudunk segíteni, meggyorsítva ezzel a munkavégzést.
Név
E-mail
Telefon
Megjegyzés
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót
Az időpont lemondása esetén, kérjük jelentkezzen, melyet megtehet telefonon, sms-ben, illetve email-ben, legalább 24 órával korábban. Ellenkező esetben készenléti díjat számítunk fel, melynek összege 5.000 Ft. Köszönjük!