Csapatunk

Dr. Stubna Gergely

Dr. Molnár Eszter vagyok. A Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel végeztem, majd 2014-ben tettem szakvizsgát konzerváló fogászat és fogpótlástanból. Ebben az évben elkezdtem a phd tanulmányaimat is. Tagja vagyok a Magyar Endodonciai Társaságnak. Beszélt idegennyelvem az angol. A gyógyításban nagyon fontos, hogy a pácienseim pozitív élménnyel gazdagodjanak. Ehhez eszközeim és céljaim a szakmai fejlődés, figyelmesség, precizitás ás a türelem. Munkám alapköve az esztétika és a funkcionalitás összekapcsolása.

Dr. Schmidt Levente vagyok, 2009-ben végeztem a SOTE Fogorvosi Karán, jelenleg szájsebészeti rezidensként dolgozom a Honvéd Kórházban, mint orvos hadnagy. Paradontológiai ismereteimet egy neves belvárosi klinikán szereztem. A Precízdentben elsősorban szájsebészeti beavatkozásokat, paradontológiai kezeléseket és fogbeültetést, implantációt végzek.

Dr. Suszták Adrienn vagyok, fogorvos, fogszabályozó szakorvos. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, itt szereztem meg fogorvosi diplomámat 2002-ben. Gyakornokként a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján dolgoztam, majd itt folytattam munkámat klinikai orvosként és oktatóként 2008-ig. Azóta Budapesten és néhány vidéki városban magánpraxisokban dolgozom. Folyamatos továbbképzésekkel igyekszem tudásomat bővíteni mind a gyermekfogászat, mind pedig a fogszabályozás területén.

Dr. Baboth Adelin

Dr. Háklár Mónika

Dr. Csáki Attila

Dr. Hanyik Richárd

Dr. Soós Rebeka

Debreceni Egyetemen szereztem fogorvosi diplomát 2014-ben, majd a Semmelweis Egyetem hallagatójaként tettem fogszabályozás szakvizsgát kiváló eredménnyel. Törekszem pácienseim teljes körű tájékoztatására és támogatására a kezelésük során. Igyekszem problémájukat szem előtt tartva több kezelési lehetőséget felvázolni, és segíteni abban, hogy a számukra legmegfelelőbbet választhassák ki a terápiás lehetőségek közül. A fogszabályozás gyakran évekig tartó kapcsolatot jelent a pácienssel, melynek során elengedhetetlen a bizalom kialakítása, hogy a kezelés célját teljes együttműködésben érhessük el. Kisgyermekes anyaként a gyermekekkel is könnyen megtalálom a közös hangot. Fontos számomra, hogy megismerjem és elérhetővé tegyem pácienseim számára a korszerű technikákat és eljárásokat, ezért rendszeres résztvevője vagyok szakmai továbbképzéseknek, előadásoknak.

Dr. Popon Anikó Dorina

Dr. Németh Réka

Dr. Szabó Bence

Vighné Csomós Barbara vagyok, fogászati szakasszisztens, dentál higiénikus, fogtechnikus. Gyermekkorom óta kórházban szerettem volna dolgozni, így 1992-ben egészségügyi szakközépiskolában érettségiztem. Több szakterület megismerése után döntöttem a fogászat mellett. Első lépésként fogtechnikusi végzettséget szereztem 1997-ben Budapesten.

Tanulóéveimet egy fogorvosi rendelő praxislaborjában töltöttem, nem „csak” az orvosok által küldött lenyomatok és munkalapok kerültek az asztalomra, hanem közvetlen kapcsolatba kerültem a páciensekkel. 1998-ban saját Eötvös utcai fogtechnikai laboromban folytattam munkámat és továbbra is próbáltam maximálisan kielégíteni a fogorvosok és a páciensek igényeit. Rövid idő alatt teljesen bebizonyosodott számomra, hogy tökéletes fogmű elkészülésének feltétele a páciens, a fogorvos és a fogtechnikus szoros, személyes kapcsolata. Ennek tudatában 2001-ben megnyitottuk fogászati rendelővel egybekötött fogtechnikai laborunkat.

Két gyermekem születése után először fogászati szakasszisztensi, majd dentál higiénikusi képesítést szereztem. Fontos számomra, hogy a kezelés elejétől a végéig a páciensek segítségére lehetek, akár fogtechnikusként, akár szájhigiénikusként. Úgy gondolom, hogy a szaktudáson felül az őszinte segítségnyújtás, az empátia, a türelem és a hit az, amivel kötelességem hozzájárulni minden beteg gyógyulásához.

Kiss Timi vagyok, fogászati asszisztens, dentálhigiénikus, fogtechnikus. Középiskolai tanulmányaimat a Kossuth Zsuzsa Egészségügyi Szakközépiskolában végeztem, majd 1997-ben fogtechnikusi végzettséget szereztem. Ebben a szakmában közel 10 évig dolgoztam. Három gyermekem születése után úgy gondoltam, kipróbálnám magam a szakma más területein is, ahol kapcsolatba kerülhetek a páciensekkel, így elvégeztem a fogászati asszisztensi és dentalhigiénikusi iskolát.

A fogászati higiénikusi szakmát azért szeretem és érzem magaménak, mert itt ötvözhetem a fogtechnikához szükséges kézügyességet és a higiénikusi munkához szükséges empatikus, betegközpontú kommunikációt. Segítségére lehetek embereknek, hogy elérjenek egy olyan szájhigiénét, amivel hosszútávon megőrizhető orális egészségük.

Kindlinger Erika vagyok, fogászati szakasszisztens, dentálhigiénikus. 24 éve az egészségügyben dolgozom, azon belül is a fogászat a szakterületem. Érettségi után rövid ideig a gyermekfogászat területén tevékenykedtem, de mellette felnőtt rendelésen is dolgoztam, és megszereztem a fogászati szakasszisztensi, valamint a dentál higiénikusi képesítést is.

Fontosnak tartom, hogy minden esetben türelemmel és empátiával forduljak a beteghez. Célom, hogy a páciensek mindennapi életében szerepet kapjon a megfelelő szájhigiéne.

Dósa Lilla

Karancz Krisztina

Görgényi Adrienn

Hegyi Réka

Sidó Daniella Diána

Varga Virág

Fogtechnikus csapatunk

Vigh Tamás vagyok, fogtechnikus. 1992-ben végeztem fogtechnikusként Budapesten. Gyakorlatomat és technikai tudásomat több, nagy múlttal rendelkező svájci és német érdekeltségekkel rendelkező cégeknél (pl.: Evident-H, Dentalcoop) szereztem. Később egy magánklinika laborjának vezetőjeként dolgoztam, ahol idő közben külföldi kapcsolatokat szereztem. Erre alapozva 1996-ban megalapítottam első saját laboratóriumomat, amit azóta is működtetek.

Kezdetben csak fémmunkával foglalkoztam, majd az elmúlt 8 évben Gradiából (porcelánnal dúsított kemény műanyag) készült leplezések, koronák, inlay-ok (tömések) és fogsorok készítésében szereztem nagy tapasztalatot, amit tanfolyamokon és előadásokon való részvétellel tartok naprakészen. Jelenlegi munkámban részben más fogorvosok megrendeléseivel, de elsősorban a Precíz Dent Bt. pácienseinek készülő fogművekkel foglalkozom. Átfogó tudásom révén valóban aktív segítője vagyok a rendelő fogorvosainak.

Recepciósaink

Tóth Veronika Laura

Molnár Eszter

Szőnyi Enikő

Kuna Dorottya