Szájsebészet - Budapest XV. kerület

Kiváló fogászati szakembereinknek munkája miatt nemcsak a 15. kerületi lakosok, hanem a környező kerületek polgárai is minket választanak. Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően nem rettenünk vissza a nehéz esetektől sem.


/upload/files/277/81690-8497409-150-171-7f632aaa5c5b980a1a9c1e8665154b20-14140.jpgAz alábbi szájsebészeti beavatkozásokkal foglalkozunk

- foghúzások, műtéti fogeltávolítások
- bölcsességfog húzás, eltávolÍtás, műtét
- betört foggyökerek eltávolítása
- beékelődött fogak eltávolítása, kiszabadítása
- gyulladásos betegségek gyógyítása
- fertőzött fogak sebészeti gyógyítása
- gyökércsúcs eltávolítása
- az arcüreg fogászati vonatkozásai
- fogpótlások készítése előtti műtétek
- paradontológiai műtétek
- fog implantátumok beültetése


Szájsebészet félelem nélkül

A betegek nagy része félelemmel és szorongással érkezik egy szájsebészeti ambulanciára, ami a legtöbb esetben a konzultáció során szinte teljesen megszűnik az ilyenkor az orvos és páciens között létrejövő bizalom hatására. Szájsebészeti magánrendelőnkben dolgozó orvosainkon már az első találkozás során érezni lehet még a teljesen laikus számára is a tapasztalatot és az alapos szakmai felkészültség következtében a magabiztosságot. A rutinvizsgálatok és a megfelelő körültekintés alapfeltétel még egy foghúzás vagy egy letört fog eltávolítása esetén is.


Szájsebészeti beavatkozás utáni fájdalom kezelése kiemelt figyelmet kap rendelőnkben, ami előfordulhat a beavatkozás utáni rossz szájhigiéniától, helytelen táplálkozástól, dohányzástól, vagy önmagában a már gyulladt területek gyógyulási folyamataként. Ilyenkor soron kívüli ecseteléssel illetve szájhigiéniás tanácsadással segítjük pácienseinket.


Rendelőnk szájsebészete Budapesten is nagyon keresett, mert orvosaink nagyon kíméletesek, rendkívül körültekintőek és ezek miatt lehetséges, hogy a beavatkozás a leginkább fájdalommentes legyen és a gyógyulás a legrövidebb ideig tartson. Kérem, tiszteljen meg minket bizalmával és hívjon minket, hogy elmondhassa panaszait és árajánlatot adhassunk.

 

Kérjen időpontot: szájsebészeti beavatkozások

Bejelentkezés
A PrecízDent-nél lehetősége van online is bejelentkezni, így nem kell mérgelődni a foglalt telefonok miatt. Kérjük, az elérhetőségei mellett írja le, milyen problémában tudunk segíteni, meggyorsítva ezzel a munkavégzést.
Név
E-mail
Telefon
Megjegyzés
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót
Az időpont lemondása esetén, kérjük jelentkezzen, melyet megtehet telefonon, sms-ben, illetve email-ben, legalább 24 órával korábban. Ellenkező esetben készenléti díjat számítunk fel, melynek összege 5.000 Ft. Köszönjük!